Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

ΓΟΥΟΛ-Υ-WALL-E 2008 {Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά} N.M.S (NET)Έτος παραγωγής: (2008)

2815, έρημη γη. Αιώνες πριν οι τελευταίοι κάτοικοι την εγκατέλειψαν, αφήνοντας πίσω έναν απέραντο σωρό από σκουπίδια. Ένας ρομποτικός στρατός απέμεινε, αναλαμβάνοντας να καθαρίσει τον νεκρό πλανήτη. Τελευταίος επιζών ο ΓΟΥΟΛ-Υ (Γενικός Οριστικός Υπεύθυνος Οχετού Λύτρωσης-Υδρόγειος!). Μετά από εκατοντάδες χρόνια μοναξιάς ο ΓΟΥΟΛ-Υ ανακαλύπτει έναν καινούργιο σκοπό στη ζωή του (εκτός από το να μαζεύει σκουπίδια) όταν συναντά ένα κομψό ερευνητικό ρομπότ που ονομάζεται ΕΥΑ. Η ΕΥΑ συνειδητοποιεί ότι ο ΓΟΥΟΛ-Υ έχει ανακαλύψει τυχαία το κλειδί για το μέλλον του πλανήτη και σπεύδει πίσω στο διάστημα να αναφέρει τα ευρήματά της στους ανθρώπους, που περιμένουν ανυπόμονα την είδηση ότι μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στη γη.

Στο μεταξύ ο ΓΟΥΟΛ-Υ ακολουθεί την ΕΥΑ διασχίζοντας τον γαλαξία και θέτει σε κίνηση μια από τις πιο συναρπαστικές κωμικές περιπέτειες που έχουν προβληθεί ποτέ.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Άντριου Στάντον (Ψάχνοντας το Νέμο) και οι επινοητικοί τεχνικοί της Pixar ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, προσφέροντάς μας το καλύτερο ίσως animation που έγινε ποτέ. Γεμάτη εκπλήξεις, δράση, χιούμορ, συναίσθημα και επίκαιρα μηνύματα η ταινία συνδυάζει υπέροχα το εμπορικό με το καλλιτεχνικά άρτιο αποτέλεσμα, χαρίζοντας πηγαίο γέλιο και αγγίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών κάθε ηλικίας σε μια εποχή που η οικολογική συνείδηση αποτελεί επιταγή της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης.


Παραγωγή:Disney
Σκηνοθέτης: Άντριου Στάντον
Ακούγονται οι: Γιάννης Στεφόπουλος, Ιωάννα Πολυνείκη, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Κώστας Τσάκωνας, Αφροδίτη Σημίτη, Άρης ΣαμολαδάςGeneral           : WALL-E.2008.N.M.S.mp4
Format            : MPEG-4 at 1 022 Kbps
Length            : 653 MiB for 1h 29mn 20s 480ms
Video #0          : AVC at 887 Kbps
Audio #0          : AAC at 128 Kbps

http://lh5.ggpht.com/_BvMF1cOmSj4/TR3SNSbyFcI/AAAAAAAAFGY/RsWGMlx6Y-s/s576/WALL-E.2008.JPG


http://turbobit.net/8mjqlna1m1bu/WALL-E.2008.N.M.S.mp4.html

Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ

 
Powered by Blogger