Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

THUNDER CATS 2011 S01E01 OMENS PART ONE ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


THUNDER CATS 2011 S01E01 OMENS PART ONE ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μετά την πτώση της φανταστικής πόλης Θαντέρα, οι γεναίοι στρατιώτες με αρχηγό τους τον Λάιον–O και μόνη πηγή της υπερφυσικής τους δύναμης το σπαθί των οιωνών, δίνουν έναν ηρωϊκό αγώνα επιβίωσης ενάντια στον αιώνιο εχθρό τους, τον σατανικό Μαμ- Ρα. H κληρικός Τσιτάρα με την απίστευτη ταχύτητά της, ο Πάνθρο, η ιδιοφυία, που επισκευάζει όλα τα οχήματα και τα όπλα τους, ο Τάιγκρα, ο ειδικός στις παραλλαγές και τα αδελφάκια Γουίλικιτ και Γουίλικατ συνθέτουν την άτρωτη ομάδα των Θάντερκατς. Υπόσχονται να ενώσουν όλες τις φυλές της 3ης Γης αλλά και να μαγέψουν τους μικρούς φίλους, ταξιδεύοντάς τους ακόμα πιο πέρα κι από τα σύνορα της φαντασίας!
Το 2011 το τμήμα animation της Warner Bros. αναλαμβάνει να δημιουργήσει το remake της παιδικής σειράς ορόσημο, για εκείνους που βίωναν την παιδική τους ηλικία στα μέσα της δεκαετίας του 80΄, “Thundercats”. Η Warner (υπεύθυνη για τίτλους παιδικών όπως: “Tom & Jerry”, “Scooby-Doo”,και φυσικά τα πασίγνωστα και θεότρελα “Looney Tunes”) επέλεξε να κρατήσει ανέπαφο το σενάριο της παιδικής σειράς αποφεύγοντας οποιαδήποτε αλλαγή τόσο στην πλοκή όσο και τους χαρακτήρες. Στόχος ήταν να αναβαθμίσει τα γραφικά της σειράς καθιστώντας την ισάξια, σε ποιότητα animation, με τις τωρινές παραγωγές.Δημιουργός της σειράς ο καταξιωμένος και με πολλές διακρίσεις στο χώρο του animation, Ίθαν Σπόλντινγκ Το εγχείρημα αυτό ανατέθηκε σε ένα Ιαπωνικό στούντιο animation, Studio 4οC, με το οποίο η Warner είχε συνεργαστεί ξανά το 2003 για την δημιουργία 5 ταινιών animation μικρού μήκους. Καταξιωμένο στον χώρο του animation και C.G.I. (Computer Generated Image), το Studio 4οC πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις της Warner, ενώ το αποτέλεσμα χαρακτηρίστηκε από διάφορες ιστοσελίδες, διακεκριμένες στο είδος τους (όπως η ign.com , wired.com και comikbookmovies.com), ως “μία πανέμορφη μεταφορά της κλασσικής, πλέον, σειράς κινουμένων σχεδίων, με απόλυτα φυσική κίνηση και γραφικά, αντιπροσωπευτικά της εποχής μας".
 
 Οι πασίγνωστοι, αγαπημένοι ήρωες των παιδιών έρχονται για να χαρίσουν στους φανατικούς φίλους τους νέες μοναδικές  συγκινήσεις περιπέτειας και ηρωισμού.


Παιδική Σειρά Παραγωγής 2011

Η σειρά μεταδόθηκε απο το STAR

Digital-TVRip by Ankamides


http://turbobit.net/b0g24ugk7tw0.htmlΗ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ

 
Powered by Blogger