Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ο ΠΕΤΑΛΟΥΔΟΣΑΥΡΟΣ (ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ) - O.Petaloudosauros-Tou.Eugeniou.Tribiza.HQ-Rip.DVB-T.N.M.S



Ο ΠΕΤΑΛΟΥΔΟΣΑΥΡΟΣ (ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ) - O.Petaloudosauros-Tou.Eugeniou.Tribiza.HQ-Rip.DVB-T.N.M.S

« Ο ΠΕΤΑΛΟΥΔΟΣΑΥΡΟΣ » του Ευγένιου Τριβιζά
Ο Πεταλουδόσαυρος , ένα πλάσμα με βαρύ σώμα δεινόσαυρου και πανέμορφα φτερά πεταλούδας , φεύγει κρυφά από το σπίτι για να βρει απαντήσεις στα ερωτηματικά που τον βασανίζουν. Σύντομα, όμως , αντιλαμβάνεται ότι είναι ο μοναδικός πεταλουδόσαυρος στον κόσμο. Ο Ζωολόγος αδυνατεί να τον κατατάξει σε οποιαδήποτε συνομοταξία , ο Φιλόσοφος προσπαθεί να του αποδείξει ότι δεν πρέπει να υπάρχει , ο Τραπεζίτης μπορεί να του πει πόσο αξίζει αλλά όχι τι είναι , ενώ οι πεταλούδες τον διώχνουν από την κοινωνία τους επειδή είναι πολύ βαρύς και οι Αργόσαυροι για να τον δεχτούν στη δική τους , του ζητούν να θυσιάσουν τα φτερά του. Μέσα από τις περιπέτειες του ο Πεταλουδόσαυρος γίνεται τελικά σύμβολο όλων εκείνων που αρνούνται να θυσιάσουν « τα πολύχρωμα φτερά τους » στο βωμό της αποδοχής και της ομοιομορφίας .
Ο Ευγένιος Τριβιζάς είναι ένας πολυβραβευμένος σύγχρονος παραμυθάς, γνήσιος απόγονος του Αριστοφάνη και του Αισώπου, που επιμένει σε πείσμα των καιρών να σμιλεύει τις παιδικές ψυχές με διδάγματα των μύθων και των παραμυθιών. Τα βιβλία του, τρυφερές ασπίδες προστασίας για κάθε παιδική ψυχή, χρωματίζουν την ελπίδα μας για ένα ανθρώπινο, δικαιότερο και ειρηνικό κόσμο.



Συντελεστές :
Σκηνοθεσία - Χορογραφία: Βασίλης Μυριανθόπουλος
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Σκηνικά – Κουστούμια : Χριστίνα Κωστέα


Format            : MPEG-4 at 2 657 Kbps
Length            : 1,59 GiB for 1h 25mn 26s 560ms

Video #0          : AVC at 2 508 Kbps
Aspect            : 720 x 400 (1.800) at 25.000 fps

Audio #0          : AAC at 144 Kbps
Infos             : 2 κανάλια, 44,1 KHz
Language          : greek
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiIzKPRoNwoBQHsZIgWwZx1zUznvnReOzj7J-V4I8rG86eEBuvz-KaD9-0KRIimmK3a6Gx58mTCuYN_U7bDtl2h3M-1DDZBl2UyjFgyDcQGF1v-8XwGltG2XcqSF8TDQFK2xlAzo3cf5dw/s400/download-orig.png

Petaloudosauros.HQ-Rip.DVB-T.N.M.S.mp4

ή

Petaloudosauros.HQ-Rip.DVB-T.N.M.S.mp4

Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ

 
Powered by Blogger