Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ HOTEL TRANSYLVANIA (ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ) (2012)ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ
HOTEL TRANSYLVANIA (ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ) (2012)


Καλώς ήλθατε στο “Ξενοδοχείο για Τέρατα”, το πολυτελές θέρετρο του Δράκουλα, όπου τα τέρατα και οι οικογένειές τους μπορούν να ξεδώσουν ελεύθερα, χωρίς να τα ενοχλεί η ανθρώπινη παρουσία.


Ο Δράκουλας έχει καλέσει για ένα Σαββατοκύριακο μερικά από τα πιο διάσημα τέρατα του κόσμου, τον Φράνκεσταϊν και τη Νύφη του, τη Μούμια, τον Αόρατο Άνθρωπο, μια οικογένεια λυκανθρώπων και πολλούς άλλους για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 118α γενέθλια της κόρης του Mavis. Για τον Δράκουλα, η φιλοξενία όλων αυτών των θρυλικών τεράτων κάθε άλλο παρά πρόβλημα είναι.
Αυτό το ιδανικό σκηνικό όμως κινδυνεύει να καταρρεύσει από την παρουσία ενός κοινού θνητού που ανακαλύπτει εντελώς τυχαία το θέρετρο και ξετρελαίνεται με την Mavis.Εκεί που τα τέρατα πηγαίνουν για να χαλαρώσουν!

Η Sony Pictures Animation μας υποδέχεται στο πιο πρωτότυπο κι αστείο ξενοδοχείο που έχουμε επισκεφτεί ποτέ σε ταινία, με οικοδεσπότη έναν υπερπροστευτικό Δράκουλα και φιλοξενούμενους μερικά από τα μυθικά τέρατα του σινεμά.

Με σκηνοθέτη τον ευφάνταστο Genndy Tartakovsky, ένα από τα πρωτοπόρα και υποσχόμενα μυαλά στο χώρο του animation, το “Ξενοδοχείο Για Τέρατα” είναι μια συναρπαστική τρισδιάστατη κωμωδία κινουμένων σχεδίων που θα αλλάξει τη γνώμη μας για τον Δράκουλα και τους φίλους του, αλλά και για τις ίδιες τις δυνατότητες του animation.

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Αγγελος Λιάγκος, Ηλίας Ζερβός, Πέτρος Δαμούλης, Γιώργος Πετροχειλος, Φωτεινή Δεμίρη  

http://turbobit.net/3vsfhje2oky8.html

Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ

 
Powered by Blogger