Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΒΟΗΘΕΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΨΑΡΙ (2000) - HELP! I'M A FISH «ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»



ΒΟΗΘΕΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΨΑΡΙ (2000) - HELP! I'M A FISH «ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»



Τρία παιδιά, ο Φλάι, η Στέλλα κι ο Τσακ, ξεκινάνε για ψάρεμα αλλά καταλήγουν στο εργαστήρι ενός εκκεντρικού επιστήμονα. Ο καθηγητής Μακ Κριλ προσπαθεί να παρασκευάσει ένα μαγικό ελιξίριο που να δίνει στον άνθρωπο τη δυνατότητα να ζει κάτω απ΄ το νερό. Η μικρή Στέλλα το πίνει κατά λάθος και μεταμορφώνεται σ' έναν αστερία χαμένο στο βυθό της θάλασσας. Τα δυο αγόρια πρέπει να την ακολουθήσουν και να την σώσουν. Ο Φλάι μεταμορφώνεται σε ψάρι κι ο Τσακ σε μέδουσα. Όμως αν δεν πιουν το αντίδοτο που έχουν μαζί τους μέσα σε 48 ώρες θα παραμείνουν για πάντα ψάρια.

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο όταν το αντίδοτο έρχεται στην κατοχή του Τζο, ενός ψαριού που έχει περάσει όλη του τη ζωή καθαρίζοντας τα δόντια ενός καρχαρία. Ο Τζο διαπιστώνει ότι το αντίδοτο μπορεί να χαρίσει σ' ένα ψάρι την ευφυΐα ενός ανθρώπου κι αποφασίζει να γίνει ο απόλυτος άρχοντας του βυθού.

Τίτλος ταινίας: HELP! I'M A FISH (Hjaelp, jeg er en fisk).
Ελληνικός Τίτλος: ΒΟΗΘΕΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΨΑΡΙ.
Έτος παραγωγής: 2000 ΔΑΝΙΑ (Ελλάδα 2004 σε DVD).
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια, Παιδικά.
Γλώσσα ομιλίας: Ελληνικά (Μεταγλωτισμένο).
Διάρκεια ταινίας: 1 ώρα & 16 λεπτά.
Σκηνοθεσία:  Stefan Fjeldmark, Michael Hegner.
Ηθοποιοί (Voices): Alan Rickman (Joe), Terry Jones (Professor MacKrill), Morten Kerrn Nielsen (Plum), Sebastian Jessen (Svip), Pil Neja (Stella), Louise Fribo (Sasha), Ulf Pilgaard (Krabben), Dick Kayso (Hajen), Paprika Steen (Moderen), Ghita Norby (Tante Anna / Alen), Zlatko Buric (Buschauffor), Martin Brygmann (Fladfisken), Peter Gantzler (Faderen).










Κατεβάστε εδώ:

boh8eia.psari.metagl.avi

Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ

 
Powered by Blogger