Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΥΟΚΟ – CODE LYOKO E05-E07 ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

http://fc05.deviantart.net/fs70/i/2012/194/a/e/code_lyoko_season_1___evolution_title_background_by_onlyongunz-d571zp0.jpg

ΚΩΔΙΚΑΣ ΛΥΟΚΟ – CODE LYOKO E05-E07 ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Η βραβευμένη αυτή γαλλική σειρά κινουμένων σχεδίων, που χρησιμοποιεί τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του 2D και 3D CGI, εξιστορεί τις περιπέτειες τεσσάρων εφήβων που ανακαλύπτουν την ύπαρξη ενός μυστηριώδους παράλληλου σύμπαντος, ενός εικονικού κόσμου με το όνομα Λυόκο. Εξερευνώντας ένα παλιό εργοστάσιο κοντά στο σχολείο τους, η Γιούμι, ο Τζέρεμι, ο Οντ και ο Ούλριχ, ανακαλύπτουν έναν Υπερυπολογιστή. Ο Τζέρεμι, διάνοια στους υπολογιστές, καταφέρνει να μάθει τα μυστικά του. Χρησιμοποιώντας τους γιγάντιους scanners που είναι συνδεδεμένοι με το μηχάνημα, ανακαλύπτει ότι μπορεί να μεταφέρει τους φίλους του σε μία άλλη διάσταση που ονομάζεται Λυόκο. Συνειδητοποιεί επίσης ότι ο Υπερυπολογιστής αυτός έχει την πρόθεση να κυριεύσει τον κόσμο!

http://iani.me/wp-content/uploads/2013/08/1.jpg

Στον Λυόκο η παρέα γνωρίζει ένα εικονικό κορίτσι, ένα ον τεχνητής νοημοσύνης, την Αελίτα. Εκείνη τους μιλάει για τον Ζ.A.N.A, έναν αντιληπτικό ιό ο οποίος έχει μολύνει τον Υπερυπολογιστή και απειλεί να καταστρέψει τον Λυόκο αλλά και να κυριεύσει τη Γη. Ο κίνδυνος και για τους δυο κόσμους είναι ανυπολόγιστος. Η ομάδα των ηρώων μας μαζί με τη νέα τους φίλη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν τον κοινό εχθρό στους αφιλόξενους κρατήρες του Λυόκο και να βρουν τη λύση που θα εξουδετερώσει τον Ζ.A.N.A και θα σώσει την ανθρωπότητα. Εκτός από αυτό το δύσκολο έργο όμως, οι τέσσερις φίλοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τη ζωή στο σχολείο: μαθήματα, έρωτες, πλάκες, τσακωμούς και αντιζηλίες και φυσικά την πρόκληση μιας διπλής ζωής. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις για τη σωτηρία του πλανήτη τη μια στιγμή και την άλλη να πρέπει να διαβάσεις για το αυριανό διαγώνισμα!

Θα καταφέρουν οι φίλοι μας να νικήσουν τον Ζ.A.N.A και να βοηθήσουν την Αελίτα; Ένα μόνο είναι σίγουρο: ότι θα ρισκάρουν τα πάντα για να νικήσουν!


Τις ευχαριστίες στον-ην Ang3lB1tch τον ευχαριστούμε πάρα πολύ!!


http://turbobit.net/gyop8c2k3529/C0d3.Ly0k0.E05.x264.DTB-GrLTv.mkv.html
http://turbobit.net/k2qdxbdkfjmw/C0d3.Ly0k0.E06.x264.DTB-GrLTv.mkv.html
http://turbobit.net/fw3fb85zetnd/C0d3.Ly0k0.E07.x264.DTB-GrLTv.mkv.html

Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ

 
Powered by Blogger