Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ - Prince Vladimir (2006) «ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»



Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ - Prince Vladimir (2006) «ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»


Έφτιαξε τη Μεγάλη Ρωσία. Έφερε την Ορθοδοξία στους Ρώσους.

Νότιε ρωσικές στέπες γύρω στα 1ΟΟΟ μ.Χ. Οι Βίκινγκς που κρατούσαν την τάξη έχουν ήδη αναχωρήσει και ο Μεγάλος Οίκος του Ρούρικ εκπροσωπείται από τους τρεις γιους της ορθόδοξης χριστιανής βασίλισσας, Σοφίας, που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα στίφη των Τατάρων και των Πετσενέγκων με τη βοήθεια του Βυζαντινού Αυτοκράτορα, Βασιλείου του Βουλγαροκτόνου.

Ο νεότερος από τους αδελφούς, ο πρίγκιπας Βλαδίμηρος, πρέπει να αντιμετωπίσει τις ορδές των βαρβάρων επιδρομέων και των ειδωλολατρών δρυΐδων και ταυτόχρονα να φέρει τους υπηκόους του στη θαλπωρή και την αγάπη της ορθόδοξης πίστης και να παντρευτεί την αγαπημένη του πριγκίπισσα Άννα, αδελφή του Βασιλείου του Βουλγαροκτόνου που περιμένει στην μακρινή Κωνσταντινούπολη.

Ο πρίγκιπας Βλαδίμηρος θα είναι ο δημιουργός του ρωσικού κράτους και ο άνθρωπος που θα φέρει την ορθοδοξία στους Ρώσους. Το λάβαρο του, ο δικέφαλος αετός του Βυζαντίου.

Σκηνοθέτης     Yuri Kulakov
Σεναριογράφος     Yuri Kulakov, Youri Batanin, Andrey Dobrunov
Ηθοποιοί     Sergei Bezrukov, Yuri Berkun, Irina Bezrukova, Olga Churayeva, Vladimir Gostyukhin, Sasha Kostrichkin, Vasili Lanovoy, Dmitri Nazarov

Κατεβάστε εδώ:
O.Prigkipas.Vladimiros

Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ

 
Powered by Blogger