Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΡΟΜΑΧΗΤΕΣ - SABER RIDER AND THE STAR SHERIFFS Ep BRAWLING IS MY CALLING ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

 http://www.tvshowsondvd.com/graphics/news3/SaberRider_CollEdV2.jpg

 Ο ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΡΟΜΑΧΗΤΕΣ - SABER RIDER AND THE STAR SHERIFFS  Ep BRAWLING IS MY CALLING ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ



Ο Σερίφης του Διαστήματος και οι Αστρομαχητές (αγγλ. Saber Rider and the Star Sheriffs) είναι μια τηλεοπτική σειρά Άνιμε, της δεκαετίας του '80. Έκανε πρεμιέρα το 1987 στην Αμερική, εκπέμποντας συνολικά 52 επεισόδια, προτού η εταιρεία παραγωγής το ακυρώσει το Σεπτέμβριο του 1988.


Η σειρά βασίστηκε στο ιαπωνικό άνιμε του 1984, Sei Jūshi Bismarck, του στούντιο Pierrot, το οποίο είχε μέτρια απήχηση στην χώρα παραγωγής του, προτού τα δικαιώματά του εξαγοραστούν από την World Event Productions (WEP), την ίδια εταιρεία πίσω από το Voltron το 1986.

H WEP επαναδιάταξε το σύνολο των επεισοδίων, εξαιρουμένου του αρχικού και του τελευταίου, εισήγαγε 6 καινούρια και επανέγραψε το σενάριο.

Η σειρά που προβλήθηκε αρχικά στην Ελληνική τηλεόραση κατά την τηλεοπτική χρονιά 1989-1990 και σποραδικά από τον τηλεοπτικό σταθμό 0-6, New Channel και διάφορα τοπικά κανάλια (π.χ. Ναύπακτος TV), βασιζόταν στην αμερικανική έκδοση. Σε ορισμένα επεισόδια η μεταγλώττιση αναφέρονταν στους πρωταγωνιστές και ως Αστροφύλακες. Ο συντετμημένος τίλος της σειράς (Ο Σερίφης του Διαστήματος) συνέπεπται με την ελληνική μετάφραση του άνιμε Bravestarr στο εβδομαδιαίο τηλεοπτικό πρόγραμμα, προκαλώντας σύγχυση στο κοινό.

Πλοκή

Η σειρά διαδραματίζεται στο μακρινό μέλλον: Η ανθρωπότητα έχει επεκταθεί πέρα της γης και αποικίσει πλανήτες σε ολόκληρο το σύμπαν, δημιουργώντας τα Νέα Σύνορα. Για να προστατευθούν οι έποικοι και να διατηρηθούν οι νόμοι εντός των Νέων Συνόρων, ένας στρατιωτικός οργανισμός, το Αρχηγείο του Ιππικού έπρεπε να δημιουργηθεί. Το Αρχηγείο του Ιππικού διατηρεί μεγάλο όγκου στρατού με αποκλειστικό σκοπό την προστασία των Νέων Συνόρων και εντός του υπάρχει μία ειδική μονάδα γνωστή ως Αστρομαχητές. Οι Αστρομαχητές είναι επίλεκτοι πράκτορες που ερευνούν εγκλήματα και ξεσκεπάζουν δολοπλοκίες εναντίον της ασφάλειας των Νέων Συνόρων.

Ο κύριος αντίπαλος του Αρχηγείου του Ιππικού και των Αστρμαχητών είναι μία εξωγήινη φυλή, γνωστή ως Εισβολείς που εισήλθαν στην διάστασή μας, από την Ζώνη του Ατμού, με σκοπό να την κατακτήσουν. Απαγάγουν ανθρώπους και επιτίθενται με σφοδρότητα στους εποίκους καταστρέφοντας τους οικισμούς και τις πόλεις, με σκοπό την εξόρυξη διάφορων μετάλλων και κρυστάλλων από την επιφάνεια του εδάφους.

Οι Εισβολείς είναι κάτοχοι ανώτερης τεχνολογίας. Ελέγχουν μυριάδες γιγαντιαίων ρομποτικών μονάδων με όπλα και αμυντικά συστήματα πολλαπλάσια καλύτερων εκείνων του συμβατικού στρατού του Αρχηγείου του Ιππικού. Η μοναδική ελπίδα είναι το Ramrod, ένα διαστημόπλοιο που έχει τη δυνατότητα να μετατρέπεται σε παντοδύναμο ρομπότ και μπορεί να αντιμετωπίσει τους Εισβολείς με ίσους όρους.


http://www.apisteuta.net/news_data/669/8.jpg






http://turbobit.net/xsm14oy5zivk/Saber.Rider.and.the.Star.Sheriffs.Ep.Brawling.Is.My.Calling.mp4.html

or

http://www.hitfile.net/2O4T/Saber.Rider.and.the.Star.Sheriffs.Ep.Brawling.Is.My.Calling.mp4.html

Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ

 
Powered by Blogger