Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΧΑΝΤΙΚ – HUNTIK SECRETS AND SEEKERS S01E03 ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ


ΧΑΝΤΙΚ – HUNTIK SECRETS AND SEEKERS S01E03 ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Ένας μύθος από το μακρινό παρελθόν ξαναγεννιέται... Πανίσχυρα φυλαχτά και απόκρυφα αντικείμενα που έχουν εξαφανιστεί εδώ και αιώνες θα ξαναβγούν στο φως? Μια νέα ομάδα εξερευνητών, οι Αναζητητές, θα αγωνιστούν για να νικήσουν σκοτεινές δυνάμεις που δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους... Η ιστορία μας ξεκινά όταν ο Λοκ, ένας συνηθισμένος μαθητής γυμνασίου, ανακαλύπτει μέσα σ’ ένα αγαλματίδιο το ημερολόγιο που άφησε πίσω ο χαμένος του πατέρας. Γεμάτο γρίφους και παράξενα σχέδια, το ημερολόγιο θα τον οδηγήσει στον αρχαίο κόσμο των Τιτάνων και των μαγικών φυλαχτών που έχουν την ικανότητα να ελέγχουν την υπερφυσική δύναμη των αρχαίων αυτών όντων.
Στα λάθος χέρια τα φυλαχτά μπορούν να φέρουν την καταστροφή και ο Λοκ το μαθαίνει σύντομα αυτό, όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον σατανικό Οργανισμό.
Χάρη σε δυο νέους φίλους Αναζητητές, τον Ντάντε και τη Σόφι, θα έρθει σε επαφή με το ίδρυμα Χάντικ που αγωνίζεται για την ελευθερία και την προστασία του πλανήτη από τον Οργανισμό. Ο Λοκ, μαζί με τους Αναζητητές του Χάντικ θα φέρει σε πέρας αποστολές γεμάτες δράση και περιπέτεια, πάντα εναντίον του Οργανισμού και πάνταένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει τα ίχνη του πατέρα του και το μυστικό των Τιτάνων. Το Χάντικ είναι μια σειρά δράσης που εξυμνεί την αγάπη για την περιπέτεια, τηνέρευνα και τη γνώση, καθώς και το ομαδικό πνεύμα.


Τις ευχαριστίες στον-ην Ang3lB1tch τον ευχαριστούμε πάρα πολύ!!

 http://turbobit.net/7bth6yj5x9lv/Hunt1k.S3cr3ts.@nd.S33k3rs.E03.x264.DTB-GrLTv.mkv.html

Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ

 
Powered by Blogger