Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤ ΧΑΤΕΡ – MATT HATTER CHRONICLES E03-04 ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

http://www.dubbednetwork.net/static/matt-hatter-chronicles.jpg

ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤ ΧΑΤΕΡ – MATT HATTER CHRONICLES E03-04 ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

'Οταν ο Ματ μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο για να μείνει με τον παππού του στον οικογενειακό τους κινηματογράφο Κόρονετ, ανακαλύπτει τυχαία ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό. Η οικογένεια του φρουρούσε για χρόνια μια μυστική διάσταση γνωστή ως Πολυσύμπαν, της οποίας η πύλη βρίσκεται στον κινηματογράφο. Διάσημοι κακοί από τις ταινίες που παίζονταν στον κινηματογράφο είχαν διεισδύσει στο Πολυσύμπαν εξαπλώνοντας το χάος. Η οικογένεια των Χάτερ ήταν πάντα υποχρεωμένη να βρει τους κακούς αυτούς και να βάλει τάξη.


Ο 'Αλφρεντ, ο παππούς του Ματ,  είχε κλείσει όλους τους κακούς σε μια φυλακή, γνωστή ως η Κρύπτη των Χρονικών. 'Ενας εχθρός του όμως, ο Λόρδος Τένοροκ κατάφερε να τους πάρει υπό τον έλεγχό του. Ο 'Αλφρεντ κατάφερε να τον περιορίσει στη φυλακή αλλά ο μόνος τρόπος να τα καταφέρει ήταν να κλειστεί και ο ίδιος μέσα!
Ο Ματ ανακαλύπτει την πύλη για το Πολυσύμπαν όταν συναντά δυο νέους φίλους, τη Ρόξυ και τον Γκόμεζ. Οι τρεις τους πρέπει να βρουν και να σταματήσουν τους κακούς που είχαν ξεφύγει και να σώσουν τον παππού του Ματ!

Τις ευχαριστίες στον-ην Ang3lB1tch τον ευχαριστούμε πάρα πολύ!!

 http://turbobit.net/dkjheekyq939/M@tt.H@tt3r.Chr0n1cl3s.E03.x264.DTB-GrLTv.mkv.html
http://turbobit.net/dlbmnnm55sst/M@tt.H@tt3r.Chr0n1cl3s.E04.x264.DTB-GrLTv.mkv.html

Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ

 
Powered by Blogger