Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΦΙΝΕΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΜΠ: H ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗ 2η ΔΙΑΣΤΑΣΗ (2011) - PHINEAS AND FERB: ACROSS THE 2nd DIMENSION «ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»



ΦΙΝΕΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΜΠ: H ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΗ 2η ΔΙΑΣΤΑΣΗ (2011) - PHINEAS AND FERB: ACROSS THE 2nd DIMENSION «ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ»


 Όταν ο Φινέας, ο Φερμπ και ο Πέρρυ ακολουθούν τον Δόκτωρ Ντούφενσμιρτς στον «Αλλοδιαστασιοποιητή», περνούν σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου κυριαρχεί ένας δεύτερος κακός: ο σατανικός Δρ Ντουφ μαζί με το στρατό των σιδερένιων ρομπότ του με τις δυνατές γροθιές. Για να σώσει τους φίλους του από την καταστροφή, ο Πέρρυ κάνει την απόλυτη θυσία: αποκαλύπτει τη μυστική του ταυτότητα ως «Πράκτορας Π»!
Και τότε, τα πολυμήχανα αδέλφια το σκάνε, συναντούν τους εαυτούς τους στην άλλη διάσταση και η αποστολή διάσωσης του Πέρρυ αρχίζει! Τι ακολουθεί; Επικές μάχες καθώς οι ήρωές μας αγωνίζονται να σώσουν το σπίτι τους από τα χτυπήματα του Δρα Ντουφ και του? Κακού Πλατύποδα της άλλης διάστασης! Θα καταφέρει ο διαβολικός Δρ Ντουφ να γίνει κυρίαρχος και των δύο κόσμων; Θα σώσει η Κάντις τα αδέλφια της; Απογειωθείτε σε μια τεράστια περιπέτεια πέρα από τα όρια του χώρου και του χρόνου συντροφιά με τους αγαπημένους σας φίλους!




Κατηγορία Animation, Παιδικές, για ολη την οικογένεια
Εταιρία Sony Audio Visual
Κυκλοφορία 2011
Διάρκεια 74'
Country: USA
Γλώσσα: Ελληνικά
Σενάριο Povenmire Jeff , Swampy  Marsh,
Σκηνοθεσία Dan Povenmire , Robert F. Hughes,Jon Colton Barry
Μουσική Danny Jacob
Studio Disney Television Animation
Παραγωγή DISNEY




Μορφοποίηση                      : AVI
Μορφοποίηση/                     : Audio Video Interleave
Μέγεθος αρχείου                  : 1,19 GiB
Duration/String                  : 1h 13mn
Συνολικό BitRate                 : 2 315 Kbps




Κατεβάστε εδώ:
FKAIF2DIASTASH2011.avi

Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ

 
Powered by Blogger